ТАЙНИТЕ НА МЕДИТАЦИЯТА - ДАВИДЖИ, АРАТРОН

В наличност

Цена: 15.00 лв.

ТАЙНИТЕ НА МЕДИТАЦИЯТА - ДАВИДЖИ, АРАТРОН

Тайните на медитацията - Практическо ръководство за вътрешен мир и лична трансформация - Давиджи

ISBN: 9789546264305
Година на издаване: 2015
Език: български 
Корици: меки 
Страници: 256

В тази прекрасна книга Давиджи – очарователен йогин и отдаден учител – изследва различни техники, с чиято помощ умът преодолява хаоса и постига състояние на мир и спокойствие. С постоянство вие също ще достигнете нива на по-дълбок покой в системата тяло-ум и с лекота ще превърнете този процес в ежедневна практика. Ако започнете всеки ден да отделяте време, през което да навлизате в себе си и в полето на чистото съзнание, ще свикнете да минавате от активност към тишина, от индивидуалност към универсалност, от личното към цялото... 

Информацията, събрана с обич а страниците на тази книга, ще ви помогне да откриете пътя към разширяването на съзнанието... Пробуждането на тялото, ума, сърцето и душата ви ще облагодетелства както самите вас, така и всички, които присъстват в живота ви.

                                                                                                                           Д-р Дейвид Саймън,
                                                                  съосновател на Център за благоденствие ''Чопра''

Давиджи цяло десетилетие се обучава под ръководството на д-р Дийпак Чопра и д-р Дейвид Саймън, след което е назначен за пръв декан на Университета към Център „Чопра“. Той е квалифициран ведичен майстор и инструктор по Медитация с първични звуци.

Производител: ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти