СИЙСТАРС МАСАЖЕН ГЕЛ РОЗМАРИН 120 мл., ИОНХ

В наличност

Цена: 10.60 лв.

СИЙСТАРС МАСАЖЕН ГЕЛ РОЗМАРИН 120 мл., ИОНХ

Сийстарс масажен гел розмарин 120 мл. - за всеки тип кожа

Гелът съдържа за основа стабилизирана черноморска луга и съдържа голямо количество микроводорасли и минерални соли. Елемента, който се среща най-много е магнезия. Освен това съдържа етерично масло от розмарин.
Действие:
Тонизира, стимулира и минерализира организма. Има антицелулитен ефект, болкоуспокояващо действие и повишава концентрацията.
Начин на приложение:

  • Апаратурен или мануален масаж – гела се втрива в кожата, посредством масаж. Изчаква се да престои минимум 30 минути, до няколко часа, след което обилно се измива с вода.
  • Гела помага при лечение на нервно напрежение, ревматизъм, грип, артрози, настинка, възпаление на тъканите около ставите, мускулни болки, неврити, радикулити и др.
  • Приложение при антицелулитни процедури – гела се нанася върху кожата посредством масаж. Третираната зона трябва да се увие със стреч фолио, за да може да се загрее. Това от своя страна до отделяне на токсините. За препоръчване е да направите и някакви физически упражнения. Гела трябва да стои по кожата минимум 30 минути, до няколко часа. След това обилно се измива с вода.

Производител: ИОНХ (Институт по обща и неорганична химия)

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти