РЕТРОГРАДНИЯТ МЕРКУРИЙ - ПИТИЯ ПИЙ, ШАМБАЛА

В наличност

Цена: 12.00 лв.

РЕТРОГРАДНИЯТ МЕРКУРИЙ - ПИТИЯ ПИЙ, ШАМБАЛА

Ретроградният Меркурий - Митология и значение - Пития Пий

ISBN: 9543190488
Език: български
Корици: меки
Страници: 320

Книгата ни представя едно вълнуващо и забавно описание на феномена наречен ретрограден Меркурий. Писателкака Пития Пий изгражда един своеобразен мост между древната мъдрост и съвременния свят и по този начин ни показва как в тези трудни времена можем да постигнем духовно израстване. Авторката показва, че периодите в които Меркурий е ретрограден дават на човека уникални възможности, които си струва да бъдат използвани. Тук ще намерите кратка история на астрологията за Меркурий, след това ще бъде разгледана и митологията и метафората. Разгледани са и практическите таблици, които могат да бъдат използвани от непрофесионални астролози.
Тази страхотна книга може да се разглежда, като едно ръководство, чрез което да свържем собствената си същност. В своята книга авторката се позовава на традиции в литературата и културата на много народи. Това ще ни помогне да разгадаем тайнствените астрологични цикли на ретроградния Меркурий.
Пития Пий пише, преподава и изследва езотеричните традиции повече от тридесет години. Тя преподава суфи медитация и се координира със своя духовен учител Пир Вилаят Инаят Хан в книгата Пробуждане: Опитът на суфиите.
Пития Пий е известен практикуващ астролог.

Производител: ИК ШАМБАЛА

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти