РЕЙКИ ЗА ЧЕСТО СРЕЩАНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - МАРИ ХОЛ, АРАТРОН

В наличност

Цена: 14.00 лв.

РЕЙКИ ЗА ЧЕСТО СРЕЩАНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - МАРИ ХОЛ, АРАТРОН

Рейки за често срещани заболявания – практическо ръководство за лечение – Мари Хол

ISBN: 9789546264428
Година на издаване: 2015
Език: български
Корици: меки
Страници: 271

Рейки е метод за природно лечение, който в последно време набира все по-голяма популярност. Настоящата книга описва подробно как благодарение на Рейки да лекувате над 80 от най-разпространените здравословни проблеми, като високо кръвно налягане, екзема, артрит, преумора, болки в гърба, безпокойство.

В книгата посредством илюстрации са показани 33 основни позиции на ръцете, които обясняват принципите на лечението с Рейки. Включени са описания на симптомите за всяко заболяване или здравословен проблем , както и емоционалните аспекти на заболяването. Има и подробна информация за жлезите и чакрите, върху които трябва да концентрираме лечението, както и каква позиция на ръцете да използваме са съответното заболяване. За всеки от здравословните проблеми освен Рейки, авторката препоръчва и други терапии, които могат да окажат положително влияние. Книгата е подходяща за начинаещи и напреднали хора, практикуващи Рейки. Тя носи ценна помощ при самолечение и лечение на други хора.

Авторката на книгата Мари Хол е съветник към Британския институт за алтернативна медицина и основател на Международната Рейки асоциация. Тя провежда семинари и курсове по целия свят, а клиниката й се намира в Чехия.

Производител: ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти