ПЪТЯТ НА ИЗВИСЯВАНЕТО – ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН И ДЖЕНА ШЕЛИ ПАРКЪР, АРАТРОН

В наличност

Цена: 14.00 лв.

ПЪТЯТ НА ИЗВИСЯВАНЕТО – ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН И ДЖЕНА ШЕЛИ ПАРКЪР, АРАТРОН

Пътят на извисяването - Джошуа Дейвид Стоун и Джена Шели Паркър

ISBN: 9789546263872
Година на издаване: 2012
Език: български
Корици: меки
Страници: 271

Книгата съдържа упражнения и медитации, които ще ви помогнат лесно да усвоите принципите на извисяването. Световноизвестният духовен учител и експерт Джошуа Дейвид Стоун представя всеобхватно и ясно звездните същности, ангелите и цялата духовна йерархия. В съавторство с Джена Шели Паркър той разглежда въпроси като промяната на негативното его, същността на кармата, психологията на извисяването, силата на изреченото слово, отварянето на висшите сетива, хората като духовни същества и други.

Това е книга, която превръща обучението по пътя към извисяването в изключително приятно занимание, пълно с духовни преживявания. Авторите обръщат внимание на значението на развитието на всички тела – астралното, физическото, менталното и етерното, както и на по-висшите тела на душата и монадата. Различните нива и духовни сфери са представени с много примери и истински истории от живота на д-р Джошуа Стоун по неговия път към извисяването.

Производител: ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти