ПРЕДСКАЗАТЕЛНА АСТРОЛОГИЯ - КРИС БРАНТ РИСКЕ, АРАТРОН

В наличност

Цена: 23.00 лв.

ПРЕДСКАЗАТЕЛНА АСТРОЛОГИЯ - КРИС БРАНТ РИСКЕ, АРАТРОН

Предсказателна Астрология – Лесен начин да предскажете своето бъдеще – Крис Брант Риске

ISBN: 9789546264145
Година на издаване: 2014
Език: български
Корици: меки
Страници: 381

Тази книга е написана на разбираем и достъпен език и представлява цялостно ръководство по предсказателна астрология. Авторката ни представя ясни инструкции и обяснения, които са написани на разбираем език. Старателно са обяснени всички важни предсказателни техники като: завръщания на планетите, лунни цикли, транзити, прогресии, дирекции на слънчевата дъга. Засегната е и темата за хорарната астрология, която се използва за получаване не отговори на точно определени въпроси.

Когато знаете какво може да ви донесе бъдещето вие сте по-подготвени да живеете пълноценно и да минимизирате предизвикателствата. Съобразявайки се с посланията на вашата астрологична карта ще можете спокойно да разгърнете пълния си потенциал и да живеете по-щастливо. След като се научите как да разчитате елементите на предсказателните хороскопи ще откриете много нови възможности. Успеха се крие в това да познавате правилата и да ги прилагате в точния момент, който се открива във вашата астрологична карта.

Производител: ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти