МЕДАЛЬОН СЪРЦЕ ОТ БАЛТИЙСКИ КЕХЛИБАР, DevaGram

В наличност

Цена: 63.00 лв.

МЕДАЛЬОН СЪРЦЕ ОТ БАЛТИЙСКИ КЕХЛИБАР, DevaGram

Медальон Сърце от Балтийски Кехлибар

Кехлибарът датира от Праисторическите епохи на сътворението, изобилстващи от богата и девствена природа, непозната за днешните времена на изменчивите технологии.

Съхранил в себе си Слънчевата светлина, аромата и цвета на дивната природа, днес Кехлибарът е драгоценен и полезен за човека със своята чудодейна и лечебна сила.

Успокоява съзнанието, предпазва от силен стрес, подобрява съня, премахва главоболието, предпазва от дихателни алергии, замества функциите на щитовидната жлеза, облекчава болките при израстването на млечните зъби, успокоява лигавиците, допринася за спокойствието, стабилното психическо състояние, подобрява общото физическо състояние и поддържа отлична кондиция.

Със своята красива и мека светлина е подходящ за украшение и бижута от холистичен характер.

Преносител е на 4-те Съзидателни Стихии- Въздух, Вода, Огън и Земя, което го прави универсален стимулант за 7 - елементния енергиен модел на човека (чакрите).

Стрит на прах, примесван с мед или с вода Кехлибарът отразява мощни лечебни свойства, облекчаващи болката и пречистващи организма.

Откритата в него янтарна киселина се оказва най-мощният антиоксидант, подходящ за човешкия организъм. Благоприятното му въздействие чрез продължителен допир до кожата е с доказан ефект известен от древни времена.

Производител: DevaGram

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти