ЛИЧНИЯТ МАГНЕТИЗЪМ: СЪЩНОСТ И ПРИЛОЖЕНИЕ – ТЕРОН К. ДЮМОНТ, ШАМБАЛА

В наличност

Цена: 8.00 лв.

ЛИЧНИЯТ МАГНЕТИЗЪМ: СЪЩНОСТ И ПРИЛОЖЕНИЕ – ТЕРОН К. ДЮМОНТ, ШАМБАЛА

Личният магнетизъм: Същност и приложение - Терон К.Дюмонт

ISBN: 9789543190850
Година на издаване: 2007
Език: български
Корици: меки
Страници: 148

От най-дълбока древност хората вярват, че съществува вътрешна сила, излъчвана от определени личности, която ги прави способни да привличат, доминират и контролират другите.
В тази книга Терон Дюмонт ни предлага ключа към тайната на личния магнетизъм, но условието е, че само от свободната ни воля зависи успехът, който можем да достигнем.
Има два дида магнетизъм - ментален и физически. Някои хора имат повече от единия тип, други от другия. Най-голям магнетизъм обаче имат хората, които са постигнали баланса между двата типа магнетизъм.
Магнетизмът е онази невидима сила, която кара хората да последват определен човек. Тази енергия може да се генерира и складира в тялото, посредством определени дихателни техники, упражнения, контакт с природата, усукване и извиване на тялото, вливане на енергия в слънчевия сплит и други.
Авторът ни припомня, че силни ни правят положителните мисли, а слаби -отрицателните. Трябва да си изградим подходяща умствена нагласа, която да създаде положителни мисловни модели. Също така е нужно да си изградим личен защитен щит, който да ни предпазва от недоброжелателството и агресията на другите. Ако имаме позитивна и силна аура няма невъзможни неща пред нас, стига да се придържаме към древната мъдрост "Никога не започвай битка, но винаги я довършвай!"
Производител: ИК ШАМБАЛА

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти