КУНДАЛИНИ – СИНДИ ДЕЙЛ, АРАТРОН

В наличност

Цена: 14.00 лв.

КУНДАЛИНИ – СИНДИ ДЕЙЛ, АРАТРОН

Кундалини – Божествена енергия, Божествен живот – Синди Дейл

ISBN: 9789546264015
Година на издаване: 2013
Език: български
Корици: меки
Страници: 287

Свещената енергията, която носи просветление и познание се нарича Кундалини. Това е светлината свързваща ни с всичко живо и осветяваща истинската ни същност. Когато активирате Кундалини вие не само ще подобрите здравето си, но и ще увеличите силата на сексуалната си енергия, подобрите самоконтрола, единение с Бог, излекувате стари емоционални проблеми, по-голяма самоувереност, стремеж към почтеност, изпълнение на духовното предназначение. Всеки човек притежава тази енергия и може да я отключи.

Тази книга е дело на лечителката Синди Дейл и може да се разглежда като ръководство имащо за цел да ви запознае с Кундалини и да ви научи как да използвате тази енергия, за да промените физически и духовно живота си. Разгледани са различни методи за мантри, трансформация, медитации и дихателни техники. Откриването и опознаването на Кундалини ще ви помогне да намерите истинското предназначение на живота си и той да стане по-пълноценен и добър.

Синди Дейл провежда лекции и семинари по цял свят. Освен това провежда интуитивно лечение и консултации. Автор е на няколко книги свързани с енергийното лечение, които са преведени на десетки езици.

Производител: ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти