ЗАКОНИТЕ НА КОСМИЧНИЯ МОРАЛ - ОМРААМ МИКАЕЛ АЙВАНОВ, АВИР

В наличност

Цена: 17.00 лв.

ЗАКОНИТЕ НА КОСМИЧНИЯ МОРАЛ - ОМРААМ МИКАЕЛ АЙВАНОВ, АВИР

Законите на космичния морал – Колекция „Събрани пълни беседи” том 12 – Омраам Микаел Айванов

ISBN: 9786197025088
Година на издаване: 2014
Език: български
Корици: меки
Страници: 367

Каквото посеете, това и ще пожънете. Ако изучим в детайли този фундаментален закон, ако разширим неговия смисъл и значение, той ще се превърне в богата и дълбока система; защото всяка съществена Истина има своето приложение във всички сфери. Обяснен в детайли, този закон дава живот на цяла една философска система – и ето защо сега религията изобилства от толкова много правила и предписания. Но в дъното, в източника на всички тези правила стои един единствен закон: Ще пожънете само онова, което сте посели. Впоследствие към този закон са били прибавени и други също толкова верни и истинни закони, които обаче са само едно следствие, едно разширяване на философската сфера. Например думите на Исус: „И както искате да правят человеците вам, така и вие правете тям”, са следствие на този закон.

Микаел Айванов е френски педагог и философ с български произход. Роден е през 1900г и емигрира във Франция през 1937г. През годините Учителят изнася стотици лекции и беседи в които е изследвал многообразните аспекти на Просвещението и Науката. Въпреки многообразието от разглеждани теми автора винаги обръща специално внимание на основния според него въпрос, свързан с Висшата и нисшата природа на човека.

Производител: АВИР

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти