ЕДГАР КЕЙСИ: СИЛАТА НА ЦВЕТОВЕТЕ, КАМЪНИТЕ И КРИСТАЛИТЕ - ДАН КЕМБЪЛ, ХЕРМЕС

В наличност

Цена: 7.95 лв.

ЕДГАР КЕЙСИ: СИЛАТА НА ЦВЕТОВЕТЕ, КАМЪНИТЕ И КРИСТАЛИТЕ - ДАН КЕМБЪЛ, ХЕРМЕС

Едгар Кейси: Силата на цветовете, камъните и кристалите - Дан Кембъл

ІЅВN: 9542600771
Гoдинa нa издaвaнe: 2008
Eзиĸ: бългapcĸи
Kopици: мeĸи
Cтpaници: 256

Като се има предвид, че тялото е енергийно поле, ние можем лесно да осъзнаем природата на това вибрационно единство, защото:

Всеки елемент, всеки камък, всяка разновидност на камък имат своето атомно движение, обединени от единиците енергия, които във Вселената ни са насечени в тази определена дейност (531-3).

Преди всички тълкуванията разясняват, че цветовете и камъните, ако се използват разумно, могат да служат като опорни точки за подпомагане на нашите собствени физически, умствени и духовни вибрации. Те действат за стимулиране на целебните въздействия върху тялото, за уравновесяване на емоциите ни и подобряване на нашите умствени качества, както и за повдигане на духовното ни съзнание. Но фините сили, идващи от тях не са техни. Цветовете и камъните са само проводници на по-висши сили, които проникват Вселената. Те са помощни средства за подобряване на живота ни и опорни точки по духовния ни път. Това е тяхната цел и вероятно чрез тях ние можем да придобием по-дълбоко разбиране на нашите собствени цели, като наблюдаваме техните ефекти върху нас, имайки предвид, че ние можем да получим каквото пожелаем „щом като желанието е в хармония с вселенската сила на развитието, наречена Бог" (91714-1)

Производител: ИК ХЕРМЕС

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти