БЕЗМЪЛВНИТЕ КАМЪНИ - ДАЯНА КУПЪР, АРАТРОН

В наличност

Цена: 15.00 лв.

БЕЗМЪЛВНИТЕ КАМЪНИ - ДАЯНА КУПЪР, АРАТРОН

Безмълвните камъни - Даяна Купър

ISBN: 9789546264299
Година на издаване: 2016
Език: български
Корици: меки
Страници: 288

Умиращ монах от Тибет, предва на Маркъс свещен свитък от времето на Атлантида. Зедно с Хелън и Джоана те се впускат в истинко приключение, за да преведат написаното в ръкописа и да последват неговите напътствия. Оказва се, че свитъка съдържа ключ към изцелението на Зенята, а тъмноте сили правят всичко възможно да осуетят намирането на ключа. Рискованото приключение ги отвежда от Индия до Мачу Пикчу, Перу.
Авторката умело е вплела в книгата елементи от духовни знания, които героите разкриват под формата на седем Велики мистерии – духовните закони управляващи света.

Дaянa Kyпъp yпpaвлявa „Училищe зa aнгeли и извиcявaнe”, ĸoeтo opгaнизиpa ĸypcoвe зa пpeпoдaвaтeли. B ĸaчecтвoтo cи нa дyxoвeн yчитeл и тepaпeвт тя e пoмoгнaлa нa мнoгo xopa дa ocъзнaят миcиятa нa живoтa cи, дa peaлизиpaт зaлoжeния cи пoтeнциaл и дa пoeмaт cъдбaтa cи в cвoи pъцe. Автор е на много книги свързани с настоящата тематика.

Производител: ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти